3D-Print Meetup Amersfoort

Hij komt eraan! De eerste 3D-Print Meetup Amersfoort!

Wat is het? Hoe werkt het? En vooral: Wat kan ik er mee?

Kom tijdens de eerste 3D-Print meetup Amersfoort meer te weten over ‘additive manufacturing’ ook wel bekend onder de naam 3D-printen.

De avond zal in het teken staan van de 3D-print technieken en hoe deze in het dagelijks leven worden toegepast. Kunst, speelgoed, educatieve hulpmiddelen, prototypes, behuizingen, sieraden, modelbouw en het maken van reserve onderdelen voor in en om het huis zijn enkele voorbeelden die de mogelijkheden van het 3D-printen laten zien.

Tijdens deze meetup zal niet alleen vertelt worden over het 3D-printen maar zullen er ook verschillende machines werkend te zien zijn met daarnaast diverse voorbeelden van geprinte producten en projecten. Natuurlijk hebben wij genoeg tijd om te netwerken en het delen van kennis.

3D-Print Meetup Amersfoort

Tuesday, May 22, 2018, 7:30 PM

Seats2Meet Amersfoort
Stationsplein 49 Amersfoort, NL

3 Members Attending

Wat is het? Hoe werkt het? En vooral: Wat kan ik er mee? Kom tijdens de eerste 3D-Print meetup Amersfoort meer te weten over ‘additive manufacturing’ ook wel bekend onder de naam 3D-printen. De avond zal in het teken staan van de 3D-print technieken en hoe deze in het dagelijks leven worden toegepast. Kunst, speelgoed, educatieve hulpmiddelen, p…

Check out this Meetup →